Vakantie kitesurf

In Wolden hebben wij een prachtig vakantie bureau. Op dit vakantie bureau kunnen wij uitjes regelen in en binnen en buitenland. Een populair geboekte trip is de kitesurf trip. Deze trip is te boeken voor locaties in Spanje en Portugal. Kortom een ideale plek voor jouw vakantie.

Even wat informatie over Kitesurfen. Kitesurfen is een watersport. Hierbij sta je op een kleine plank die voortuit getrokken word door een kite, ook wel vlieger genoemd. Kitesurfen word vaak verward met windsurfen. Echter is windsurfen een andere sport. Bij windsurfen sta je op en plank waar de vlieger aan het board vast zit. De sport kitesurfen kun je het beste doen wanneer er erg veel wind staat. Hierdoor is de zee de ideale plek hiervoor. In Spanje en Portugal hebben we een aantal goede scholen zitten waar je binnen een week leert surfen.

Vakantie met het hele gezin

Wilt u graag met het hele gezin gaan surfen? Dit is ook zeker mogelijk. Zo heeft u een perfecte gezinsvakantie. Tegelijkertijd heeft u ook een sportieve vakantie. Ook bieden de hotels en campings animatie voor kinderen aan. Zo kunt u met uw partner genieten van een middag surfen en kunnen uw kinderen zich vermaken bij de animatie. Buiten de animatie zijn er ook kitesurf lessen voor de kinderen beschikbaar. Kinderen zullen in groepjes van maximaal 4 met een instructeur mee gaan. Hierdoor is de veiligheid van de kinderen verzekerd bij de surf school. Bij onze surfscholen zijn Nederlands sprekende instructeurs aanwezig.

Tijdens een van onze vakanties kunt u ook een Culinaire dagtrip boeken. Deze trip zal ‘s ochtends beginnen. Tijdens deze trip zal u langs verschillende hotspots gaan rond om uw accommodatie. Denk bijvoorbeeld aan een kaasboerderij en een wijngaard. Deze trip is uiteraard voor het hele gezin. Echter kunt u deze trip ook voor u en uw partner boeken. Voor uw kinderen kan via de animatie oppas geregeld worden.

Wilt u meer informatie over de andere activiteiten in Wolden? Klik dan hier.