Bezoek Wolden, iPhone gerepareerd

Ik ben voor een paar weken geleden ben ik een dagje naar Wolden geweest om daar eens een kijkje te gaan nemen. Ik had er nog nooit van gehoord en het was me dan ook helemaal niet bekend. Ik ben dol op natuur en alles wat daar mee te maken heeft dus was Wolden voor mij een fantastische optie om even het dagelijkse heen en weer van me af te kunnen gooien. Eenmaal aangekomen stond ik werkelijk verbaasd over hoe mooi de plaats is en wat er allemaal te doen is. Ik heb er dan ook meteen een fiets gehuurd en ben er heerlijk op uit getrokken.

Onderweg wat eten en een beetje verkennen maakte mijn dag natuurlijk nog veel leuker totdat er een flinke regenbui mijn dag kwam verpesten. De bui barste los boven mijn hoofd net toen ik weer op weg was naar het dorp en kwam ik dus natter dan nat daar aan.

Maar alsof dat nog niet genoeg was kwam ik er ook nog eens achter dat mijn IPhone kapot was of liever gezegd nat geworden was. Ik raakt op dat moment best wel een beetje in paniek want alle mooie foto┬┤s en andere leuke en belangrijke dingen zaten in mijn iPhone die op dat moment echt niet meer wilde werken. Op weg naar huis ben ik eerst even langs een reparatiebedrijf gegaan om te kijken of er nog een oplossing bestond voor mijn IPhone. Daar hebben ze hem toen helemaal uit elkaar gehaald, (wat ik trouwens best wel griezelig vond) gedroogd en weer in elkaar gezet. Gelukkig was er verder niets mee aan de hand en kan ik hem weer fijn gebruiken. Verder heb ik ontzettend van Wolden genoten en raad ik iedereen aan om een bezoekje te brengen aan deze oer-Hollandse plek!